Muurtekeningen Kantoorruimte of Woonkeuken?

Muurtekeningen zijn perfecte eyecatchers in de zakelijke ruimte. Ook thuis brengen ze sfeer en een heel persoonlijke touch. Met en ontwerp op maat stemmen we de muurtekening helemaal af op jouw doel. En in mijn illustratie galerie vind je een aantal ready-to-go ontwerpen.

Muurtekening: Van schets naar ontwerp op jouw muur!

Muurtekeningen zijn blikvangers in de ruimte. Ze vullen de ruimte zonder vol te maken en kunnen bovendien nog een echt statement zijn. Ze laten zien wie je bent, wat je wil en waarvoor je staat. Elke muur krijgt een eigen verhaal.

Als leuke binnenkomer in de hal, als smakelijke collage in je woonkeuken of als creatieve visualisatie van je bedrijfsverhaal … graag ontwerp ik de perfecte muurtekening voor jou!

Maar hoe kom je dan bij de perfecte muurtekening die gewoon op jouw muur hoort en die precies bij jou past? Dit leg ik je nu even stap voor stap uit.

 

In simpele stappen naar jouw muurtekening

1

Stap 1: Je hebt een muur.
En die muur verdient wel wat aandacht. Hij is saai, kaal, zonder functie of misschien wel alles samen. Het handigste is als je de muur van tevoren nog even opknapt, eventuele gaatjes vult en een frisse laag verf aanbrengt. Zo heb je het langste plezier van je toekomstige muurtekening. Ook kan ik je een afwerklaag adviseren die je muurtekening beschermt.

2

Stap 2: We gaan in overleg
Dat kan zelfs al als je nog helemaal niet weet welk onderwerp je graag aan de muur wilt zien. Samen komen we er wel. We bespreken de functie van de ruimte, het oppervlak, je voorliefdes, hobby’s, interesses, inrichtingstijl, moodboards of ontwerpen die je aanspreken. Zo komen we uiteindelijk bij het thema en het onderwerp wat precies goed is voor jouw muur.

3

Stap 3: Offerte en planning
Aan de hand van jouw wensen kan ik je nu een offerte toe laten komen. Hierbij kunnen we ook alvast kijken naar een geschikte datum waarop ik van jouw saaie muur een gave eyecatcher ga maken. Voor het gemak ga ik ervan uit dat je akkoord gaat met de offerte (anders stopt het hier namelijk! – en dat zou jammer zijn.).

4

Stap 4: Schets
Ik maak een grove schets van het besproken onderwerp. Hieraan kan je vooral de compositie van het ontwerp beoordelen en kijken of het idee goed uitkomt. Het is nog niet de tot in detail uitgewerkte tekening. Aan de hand van de schets kan je mij nog wijzigingen doorgeven voordat ik aan de uitwerking begin.

5

Stap 5: Uitwerking
Het idee wordt uitgewerkt tot illustratie. We kijken nog even of er alles in zit wat we hebben besproken. Ook kunnen we aan de hand van een digitaal voorbeeld beoordelen hoe het op de muur uitkomt. Wordt je er heel blij van? Dan gaan we nu echt aan de slag!

6

Stap 6: Overbrengen op de muur
Samen met mijn gedigitaliseerd ontwerp en alle andere benodigdheden sta ik op het afgesproken tijdstip bij jou voor de deur en ga ik aan de slag. Jij kan in die tijd doen wat je wilt: werken of boodschappen doen, een stukje mee kleuren, met een kopje koffie blijven kijken … maar uiteindelijk zal het zover zijn: Dan heb jíj dus je eigen XL-tekening die alléén bij jou past!

Alles begint als jij contact opneemt
En? – denk je nu “jaaaaaa, dat wil ik!”? Wacht dan niet en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die ik jou kan bieden. Wie weet sta ik binnenkort wel in jouw woonkamer, keuken, babykamer, winkelruimte, kantoor, lunchroom, hobbyruimte … te tekenen. Dus begin gauw met stap 1 en stuur een mail of bel gewoon!

Vraag gelijk een persoonlijke muurtekening aan!

Ontwerp op maat: Neem contact op per mail of telefonisch. Aan de hand van wat we samen bespreken ontvang je altijd vrijblijvend een offerte op maat.

En hoe verder?: Overleg > Offerte op maat > Akkoord > Concept > Schets > 1e feedback moment > Uitwerking tot illustratie > 2e feedback moment > Gereed maken voor muurtekening > Overbrengen op jouw muur

    Liever een bestaand ontwerp laten tekenen?

    Bestaand ontwerp: Onderstaand zie je een aantal ontwerpen die al voorbereid zijn om op de muur getekend te kunnen worden.  Zit er een ontwerp tussen die jij ook graag zou willen hebben? Dan kan de tekening volgende week misschien al op jouw muur pronken!

     

    Blijfabriek ©