Algemene voorwaarden

1.     Algemeen
De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen en bestellingen die gedaan worden bij de Blijfabriek. Door een bestelling te plaatsen verklaard u akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

2.     Prijzen/betaling
2.1 Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
2.2 Nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u van ons een bevestiging per mail met de totale kosten. (inclusief verzendkosten, volgens de tarieven van Post.nl)
2.3 U kunt betalen via i-deal of via een overschrijving per bank- of girorekening.
2.4 Uw bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling.
2.5 Voor de verzending van de bestelling brengen wij portokosten in rekening volgens de tarieven van Post.nl.

3.    Levering
3.1 De artikelen van de Blijfabriek die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, binnen 48 uur verstuurd.
3.2 Voor bestellingen vanuit België is de bezorgtijd 3-5 werkdagen.
3.3 Alle bestellingen worden via Post.nl bezorgd. U ontvangt een bevestiging per mail zodra uw bestelling wordt verzonden.

4.    Retourneren/ruilen
4.1 Wij voeren uw bestelling met de groots mogelijke zorg uit. Toch kan er een keer iets misgaan tijdens het bezorgen.
Is een product beschadigd bij aankomst, dan kunt u dit product binnen 14 dagen, naar ons terug sturen. U dient vooraf telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen om de klacht te melden. Wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost.
4.2 Is een product niet naar wens dan kun je deze retour sturen binnen 14 dagen. U dient vooraf telefonisch of via e-mail contact met ons op te nemen om de retour door te geven.
4.3 Na ontvangst van de retourzending zullen wij u het bedrag binnen 5 dagen terug storten op uw bankrekening. De Blijfabriek retourneert geen verzendkosten.

5.     Vragen/klachten

Uiteraard streven wij bij de Blijfabriek naar tevreden klanten. Heeft u een klacht, vraag of opmerking over onze producten of onze site dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@blijfabriek.nl of telefonisch via 06 200 32 500. Wij staan u graag te woord.

6.    Bescherming van persoonsgegevens
De ingevulde gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen aan derden worden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging. Indien u zich heeft opgegeven voor onze nieuwsbrief zal de Blijfabriek uw persoonsgegevens naast de hierboven beschreven gevallen gebruiken voor reclamedoeleinden voor de Blijfabriek producten. Indien u geen prijs stelt op aangevraagde reclame van de Blijfabriek dan kunt u zich ten allen tijde afmelden.

 

7.    Aansprakelijkheid
7.1 De website van de Blijfabriek wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend en  de Blijfabriek aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en de producten. De Blijfabriek vrijwaart zich van alle juridische consequenties.
7.2 De Blijfabriek kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

8.    Copyright
Alle rechten zijn voorbehouden aan de Blijfabriek.
De Blijfabriek is eigendom van en wordt beheerd door Edwin en Sabine Bronsteijn. Alle op de site afgebeelde gegevens zijn eigendom of in licentie van Edwin en Sabine Bronsteijn en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Merknaam en beeldmerk Blijfabriek zijn eigendom van Edwin en Sabine Bronsteijn.

De Blijfabriek draagt geen eigendomsrechten van alle op de site afgebeelde gegevens aan u over. U bent eigenaar van het medium waarop afgebeelde gegevens van de site worden vastgelegd, maar de Blijfabriek behoudt het volledige eigendomsrecht met betrekking tot alle op de site afgebeelde gegevens en alle intellectuele eigendomsrechten die deze bevat.

9.    Colofon
Blijfabriek
(onderdeel van de E&S Groep vof)
De Baan 1 – 1749VR Warmenhuizen (alleen op afspraak)
Wettelijk vertegenwoordigd door: Edwin en Sabine Bronsteijn

K.v.K. 55012337 NW Holland
BTW nr: NL 851528892.B01
IBAN nr: NL08RABO0361517068
BIC nr: RABONL2U

Per e-mail kunt u de webshop bereiken onder: info@blijfabriek.nl
Telefoon: 06 200 32 500

Blijfabriek ©