Persoonlijke kaarten

Maak het persoonlijk!

Sommige gelegenheden vragen gewoon om een persoonlijke kaart! Geboorte, trouwerijen, verhuizingen of ronde verjaardagen horen daar zeker bij. Met een op maat gemaakte kaart laat je namelijk duidelijk zien hoe belangrijk deze gebeurtenis voor je is. Daarom is het ook juist leuk om persoonlijke details in een kaart te verwerken, denk bijvoorbeeld aan een huisdier in een geboortekaart, je eigen auto in de verhuiskaart of een favoriete kledingstuk in een uitnodiging … er zijn wel 1000 mogelijkheden die een ontwerp op maat heel persoonlijk en helemaal jij kunnen maken.

Ga voor een geheel eigen ontwerp en laten we samen bespreken hoe de illustratie eruit moet zien die perfect bij jouw doel past!

Werkwijze: Het begint altijd met een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van je wensen kan ik dan een offerte opgeven over de totale kosten zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ben je tevreden met de offerte begint het leuke werk: Het ontwerp wordt geheel afgestemd op jou wensen, ik kijk naar de functie van de kaart en het formaat, luister naar jouw ideeën, strooi er snippertjes van mijn eigen creativiteit overheen en leg jou – voordat ik aan de echte uitwerking begin –  een schets voor waaruit je vooral de compositie en ideeën kan opmaken. Deze keur je of meteen goed of je geeft nog wat aanpassingspunten door. Als alles helemaal naar wens is werk ik de illustratie voor je uit en verzorg ik – nadat ik je definitief oké heb – het drukwerk voor jou.

Ontwerpen voor
• Geboortekaarten
• Verhuiskaarten
• Uitnodigingen
• Trouwkaarten
• Save-the-date
• Persoonlijke kerstkaarten
• Bedank kaarten

Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken

Geboorte, verhuizing, bruiloft of ronde verjaardag …

Voor welke gelegenheid zoek jij een passend ontwerp op maat?

    Blijfabriek ©