Omarm de druilerige herfst met een warm interieur!

Omarm de druilerige herfst met een warm interieur!

Met deze 5 tips weet je in een handomdraai hoe je je interieur warm en herfstklaar kan maken. Als de regen langs de ramen naar beneden loopt en de blaadjes langs je voordeur waaien is een warm interieur extra belangrijk om toch volop van dit seizoen te kunnen genieten. Er zijn immers heel veel mensen die extreem van de herfst houden. Vaak weten deze herfst liefhebbers precies wat nodig is om met warmte door deze druilerige maanden heen te komen

Omarm de druilerige herfst met een warm interieur!

Kijk dus even naar deze 5 tips die je makkelijk in je interieur toe kunt passen en waarna je heerlijk met een warme chocomel of geurende thee in je bank kan zinken.

Tip 1: GOUD  Als je warme kleuren combineert met goud versterken ze elkaar en geven ze het warme gevoel een extra dimensie. Daarvoor is het natuurlijk niet nodig om Oma’s goud en kettingen uit de kluis te halen. Goud kan je makkelijk toevoegen aan je interieur  met kandelaren, spiegels of door voorwerpen zoals lege flessen of gedroogde bloemen met een goudspray te versieren.

Tip 2: ZACHTE STOFFEN Vachtjes en zachte materialen geven de ruimte een warme uitstraling. Hierbij denken we natuurlijk al gauw aan kussentjes en dekens op de bank maar denk ook eens aan hele andere dingen! Een vaas met mooie grote pampas pluimen is ook een zachte blikvanger in de kamer.
TIP 3: LICHT Een belangrijke factor in een warm interieur is natuurlijk de verlichting. Donkere lampenkapjes geven een sfeervol licht in de kamer. Ook lekker veel kaarsen passen daar in de avond natuurlijk perfect bij en geven daarbij nog echt warmte.

 

” Herfstliefhebbers weten precies wat nodig is om door de druilerige maanden heen te komen! “

 

TIP 4: LAGEN Net als de laagjes look bij kleren kan je overlappende lagen natuurlijk ook voor een warme uitstraling aan je inrichting toe te voegen. Dit kan je doen door vloerkleden (b.v. rond met vierkant) te combineren, kussens en dekens op de bank te draperen of verschillende placemats en onderzetters op tafel neer te leggen (b.v. van gevlochten hyacint, vilt, kurk of een zachte linnen stof erbij).  Ook met gordijnen kan je dit effect creëren. Zo kan je bijvoorbeeld een zwaar wintergordijn ophangen in een warme donkere kleur. Naast het feit dat ze goed passen bij de warme sfeer in huis, brengen ze ook daadwerkelijk extra warmte door de kou buiten te houden.
TIP 5:  BUITEN NAAR BINNEN De laatste tip voor een warm interieur is om met de koude dagen buiten ook naar binnen te halen. Dit geeft een beetje de warme gezellige sfeer van schuilen op een veilig plekje! Je kan dit doen d.m.v. natuurlijke materialen zoals rustiek hout, dennenappels of kale takjes in een vaas.

 

Creëer een warm interieur nog makkelijker met hét herfst item van de Blijfabriek!

Bonus Tip: Niet voor niets houden we ons natuurlijk bezig met warmte in het interieur te krijgen. Onze wandkleed collectie past hier namelijk uitstekend bij en sluit haast naadloos aan op bovenstaande tips!

De wandkleden zijn gemaakt van een natuurlijk materiaal, namelijk 100% katoen. De kwaliteit is heel zwaar en toch is het 420 gram zware doek heel zacht om te voelen met een fijne stoere weefstructuur erin. De wandkleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder ook de donkere kleuren ANTHRACITE, MID BLUE en helemaal nieuw ook in DARK TERRA COTTA. De ophanging gebeurt d.m.v. twee stangen waaraan je bijvoorbeeld nog een gouden hangertje of een droomvanger op de hoek kan hangen waardoor je ook meteen overlappende lagen creëert. Met het thema van sommige ontwerpen haal je verder ook buiten echt naar binnen, enzovoort, enzovoort, …

Oké, genoeg zo! Het is inmiddels wel helemaal duidelijk waarom de wandkleden perfect aansluiten bij een warm interieur. Daarom staan ze deze herfst ook weer helemaal in de spotlights met nieuwe ontwerpen en een nieuwe kleur erbij! Je krijgt bijna zin in een fikse regenbui en rond waaiende bladeren om nog extra van de warmte binnen te kunnen genieten!

 

Neem gauw een kijkje bij onze wandkleed collectie en kies jouw favoriet voor een warm interieur!

Bekijk wandkleed collectie

 

Blijfabriek ©