Hallo Haarlem!

Hallo Haarlem!

Het is tijd om Haarlem vast te leggen in een eigen stadsposter! De Blijfabriek is gevestigd in Noord-Holland: Hoogste tijd om de hoofdstad van deze veelzijdige provincie vast te leggen in een aantal illustraties en samen te voegen in o.a. een geïllustreerd stadsposter. Aanleiding hiervoor is het artikel dat deze week op “In de Buurt – Haarlem” verscheen en die uitgebreid op de werkzaamheden van de Blijfabriek in gaat. Super leuk!

Hallo Haarlem!

 En wat is het leuk om een mooie stad zoals Haarlem in illustraties te vangen – de keuze aan onderwerpen is dan ook eindeloos en kiezen is best lastig! 5 typische illustraties moesten er komen dus ben ik op zoek gegaan naar heel kenmerkende gebouwen  in het stadsgezicht Deze zijn het geworden:

Molen de Adriaan – De Koepelgevangenis – De Grote Kerk – Amsterdammsepoort – Kathedraal St. Bavo
Vooral de laatste was een hele uitdaging met al zijn torentjes en koepeltjes!

 

Gebruik de bestaande Haarlem illustraties voor een geheel eigen ontwerp!
En nu is het de beurt aan de Haarlemmers to Mix en Match: Wat zou jij willen doen met de illustraties? Rechtstreeks op je muur laten tekenen, ingelijst als poster bestellen of wil je een detail terug laten komen op een persoonlijke verhuiskaart, geboortekaart, bedrijfskaart …? De mogelijkheden zijn oneindig maar laat je door de foto’s alvast inspireren.

 

 

Een voorbeeld van een Haarlemmse muurtekening zou bijvoorbeeld zo kunnen uitzien:

Wil je meer weten over de muurtekeningen van de Blijfabriek?
Meer Informatie, Inspiratie en Prijzen van bestaande ontwerpen vind je in de rubriek

MUURTEKENING

 

 

 

 

 

Ga je verhuizen of is er een baby op komst?

Ook dat is een leuke gelegenheid om de illustraties van Haarlem terug te laten komen!

Meer informatie en voorbeelden van

MAATWER ILLUSTRATIES

 

 

 

 

Hét Haarlem stadsposter van de Blijfabriek

Kan je nog niet kiezen, zoek je nog een leuk cadeau of wil je je eigen huis gewoon snel een “vleugje Haarlem” geven? Deze poster hieronder staat nu als vast ontwerp in de

shop

 

 

” Haarlem is een mooie stad en daarom perfect
om in te vangen in toffe interieur illustraties! “

 

Leuk dat je de Blijfabriek ook in Haarlem hebt gevonden. Om voortaan niets meer te missen kan je je het beste voor de maandelijkse nieuwsbrief inschrijven. En ook op Instagram en Facebook blijf je altijd up to date!

Nieuwsbrief ontvangen

 

 

Blijfabriek ©