Bedrijfskaarten

Jouw bedrijf in de spotlights!

Persoonlijke aandacht is een mooie manier van klantenbinding.
Als bedankkaart voor je gewaardeerde klanten, unieke kerstkaarten voor je bedrijf, originele cadeaubonnen voor je winkel, een visitekaart die blijft hangen … Een kaart voor je bedrijf kan zoveel meer dan je denkt! Man dan moet het wel aanvoelen als een klein bijzonder cadeautje! 

Hier komt maatwerk goed van pas omdat we met maatwerk details in de ontwerpen terug kunnen laten komen die heel specifiek voor je bedrijf of branche zijn. Laten we samen uitzoeken wat de perfecte illustratie en uiting voor jouw bedrijf is.

Originele visitekaartjes die door de illustratie ook een klein cadeautje zijn om op te hangen,

Werkwijze: Het begint altijd met een vrijblijvend gesprek. Aan de hand van je wensen kan ik dan een offerte opgeven over de totale kosten zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Ben je tevreden met de offerte begint het leuke werk: Het ontwerp wordt geheel afgestemd op jou wensen, ik kijk naar de functie van de kaart en het formaat, luister naar jouw ideeën, strooi er snippertjes van mijn eigen creativiteit overheen en leg jou – voordat ik aan de echte uitwerking begin –  een schets voor waaruit je vooral de compositie en ideeën kan opmaken. Deze keur je of meteen goed of je geeft nog wat aanpassingspunten door. Als alles helemaal naar wens is werk ik de illustratie voor je uit en verzorg ik – nadat ik je definitief oké heb – het drukwerk voor jou.

Ontwerpen voor
• Cadeaubonnen
• Bedankkaarten
• Afsprakenkaarten / reserveringskaarten
• Verhuiskaarten
• Visitekaarten / business cards
• Kerstkaarten
• Cadeau mini-posters

Neem vrijblijvend contact op om je wensen te bespreken

Cadeaubon, visitekaart, klant cadeau ..

Voor welke gelegenheid zoek jij een passend ontwerp op maat?

 

    Blijfabriek ©