Smakelijk eten! De leukste muurtekeningen voor de woonkeuken

De woonkeuken is bij uitstek dé plek om bij elkaar te komen en te genieten van lekker eten. Hier is een smakelijke eyecatcher in de vorm van een muurtekening een echte sfeermaker die dit perfect kan benadrukken.

De sfeer voor de plek in huis waar je wil dat iedereen lekker kan aanschuiven, geniet van spijs en drank en gewoon blijft hangen voor gezellige gesprekken is natuurlijk super belangrijk.
Naast meubels kan ook door muurdecoratie een fijne twist aan jouw ruimte geven. De ultieme decoratie voor jouw muur zou weleens een muurtekening kunnen zijn! Door hun grootsheid zijn ze een tof statement.
Laat ik je even een idee geven van een aantal smakelijke blikvangers voor de allertofste woonkeukens  …

 

Smakelijk eten! De leukste muurtekeningen voor de woonkeuken
“Wat moet ik doen met mijn keukenmuur?”

4 ideeën voor een muurtekening in de keuken

 

Muurtekening van Het meisje met de parel van Johannes Vermeer die een glas wijn aanbied.

 

Achter de bar …

Wat is fijner als in een restaurant te zitten, je hoeft niets te doen en er wordt voor je gezorgd? Deze dame zorgt thuis voor het luxe gevoel van service. Ze is stijlvol, kijkt je recht aan en je kan haar eigenlijk alles laten zeggen en vragen.
Oké, uiteindelijk zal je je wijn wel zelf moeten regelen maar daarvoor zal de rekening ook wat lager uitvallen. De luxe sfeer heb je in ieder geval wél te pakken!

 

 

 

 

Muurtekening van een kreeft als zwarte lijntekening in de woonkeuken

 

Klassieke smaakmaker

De kreeft is een echte klassieker om op de keukenmuur te plaatsen als grote muurtekening. Toch valt er wel degelijk variatie aan te brengen:  Kies je bijvoorbeeld in plaats van een zwarte lijntekening voor een uitvoering in het goud op een mooie ondergrond kleur, dan breng je meteen een glamoureuze twist in het spel.

 

 

 

 

 

muurtekening voor de woonkeuken met de tekst eet smakelijk onder een verzameling van verse groentes

 

Vers, verser, verst!

Gezond zien doet gezond kiezen … dus hup! de groente collectie groots en gevarieerd op de muur. Juist hier kan je ook heel veel persoonlijke details in terug laten komen. Laat bijvoorbeeld iedereen in het huishouden 1  of 2 favoriete groentes kiezen. We kunnen er ook een kleine receptillustratie van maken (oma’s geheimrecept groots op de muur). Mag het wat minder verstandig? Dan is ook een lekker uitgebreid borrelplankje met ieders favoriet en de lekkerste wijn een onuitputtelijk thema.

 

 

 

 

 

Smakelijke muurtekening in de woonkeuken van een hamburger met verschillende lagen

 

Half werk

Het is één van de 9 gestaltwetten: Je ogen maken vormen die niet gesloten zijn toch af (wet van de ingevulde hiaat).
Dit is een toffe manier om muurtekeningen nog grootser te laten lijken: Ik teken jouw favoriete object  maar half op de muur waardoor ik meer ruimte heb om het groter te maken. Dit is iets wat vooral bij symmetrische objecten goed werkt en juist handig is op kleinere muren boven een aanrecht of smallere stroken muur.

 

 

 

Wil je ook een muurtekening in de keuken?

Is een muurtekening misschien wel iets voor jouw keukenmuur? Neem dan graag vrijblijvend contact met mij op. We kunnen dan samen naar je wand kijken, alvast overleggen wat een leuk thema voor jouw muur zou kunnen zijn en kan ik je concreet zeggen aan welke prijscategorie je moet denken. Klik op de button en stuur mij vandaag nog een mail …

Stuur mij graag meer informatie!

 

Blijfabriek ©